Ce sujet a 0 réponse, 1 participant et a été mis à jour par Avatar Patrick, il y a 2 mois.

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
 • Auteur
  Messages
 • #70933
  Avatar
  Patrick
  Participant

  Tittel: Kungen av Atlantis

  Se Kungen av Atlantis Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Kungen av Atlantis full film online stream

  Klikk her for å se: https://fremov.xyz/no/?film=99#onlineschooloflight041619

  .
  .
  .
  .
  .


  HTTP Live Streaming bruker en konvensjonell webserver til å distribuere audiovisuelt innhold og krever at spesifikk programvare passer inn i riktig formatoverføring i sanntid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodifisere og innkapslere inngangsvideoen i et Kungen av Atlantis riktig format for levering. Deretter er den forberedt på distribusjon ved å segmentere den i forskjellige filer. I inntaksprosessen blir videoen kodet og segmentert for å generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: Kungen av Atlantis kodifiser videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er innkapslet av MPEG-2 Transport Stream for å bære den.
  Segmenter: Deler MPEG-2 TS-filen i fragmenter med Kungen av Atlantis like lengde, lagret som .ts-filer. Det oppretter også en indeksfil som inneholder referanser til de fragmenterte filene, lagret som .m3u8.

  distributør
  Formet av en standard webserver, aksepterer forespørsler fra klienter og leverer Kungen av Atlantis alle ressursene (.m3u8 spillelistefil og .ts segmentfiler) som trengs for streaming.
  Klient
  Be om og last ned alle filene og ressursene, og monter dem slik at de kan presenteres for brukeren som Kungen av Atlantis en kontinuerlig strømningsvideo. Klientprogramvaren laster først indeksfilen gjennom en nettadresse
  og deretter flere mediefiler tilgjengelig. Avspillingsprogramvaren monterer sekvensen for å tillate fortsatt visning til brukeren.

  HTTP Live Streaming gir mekanismer for Kungen av Atlantis spillere å tilpasse seg upålitelige nettverksforhold uten å forårsake brukervennlig synlig avspilling. For eksempel, på et upålitelig trådløst nettverk, tillater HLS spilleren å bruke en lavere kvalitet video, og dermed Kungen av Atlantis redusere båndbredde bruken. HLS-videoer kan gjøres svært tilgjengelige ved å tilby flere servere for samme video, slik at spilleren kan bytte sømløst hvis en av serverne feiler.

  For å gjøre det Kungen av Atlantis mulig for en spiller å tilpasse seg båndbredden til nettverket, blir den originale videoen kodet i flere forskjellige kvalitetsnivåer. Serveren serverer en indeks, kalt en “master spilleliste”, av disse kodene, Kungen av Atlantis kalt “variant streams”. Spilleren kan da velge mellom variantstrømmene under avspilling, skifte frem og tilbake sømløst ettersom nettverksforholdene endres. Live-streaming refererer til online streaming media samtidig registrert og kringkastet i Kungen av Atlantis sanntid. Det refereres ofte til bare som streaming, men dette abbreiverte begrepet er tvetydig på grunn av at “streaming” kan
  referere til hvilket som helst medium som leveres og spilt Kungen av Atlantis samtidig uten å kreve en fullstendig nedlastet fil. Ikke-levende medier, for eksempel video-on-demand og YouTube-videoer, strekkes teknisk, men ikke streamet direkte.
  Facebook introduserte en video streaming tjeneste, Facebook Watch for å Kungen av Atlantis velge enkeltpersoner i august 2016, og det til offentligheten i januar 2017. Facebook Live tillater Facebook-brukere å inkludere sine egne “reaksjoner” når noen sender

  Disse spillerne dekoder og viser data, og Kungen av Atlantis de henter vanligvis informasjon litt raskere enn de spiller den. Denne ekstra informasjonen forblir i buffer hvis strømmen faller bak. Det er fire primære spillere, og hver enkelt støtter bestemte Kungen av Atlantis streaming filformater:

  QuickTime, fra Apple, spiller filer som slutter i .mov.
  RealNetworks RealMedia spiller .rm filer.
  Microsoft Windows Media kan spille noen direktefiltyper: Windows Media Audio (.wma), Windows Media Video (.wmv) og Advanced Kungen av Atlantis Streaming Format (.asf).
  Adobe Flash-spilleren spiller .flv-filer. Det kan også spille .swf animasjonsfiler Kungen av Atlantis
  Kungen av Atlantis Kungen av Atlantis

  Tags:

  Kungen av Atlantis kjøpe film på nett

  filmer

  Kungen av Atlantis dvd butikker på nett

  lei film på nett Kungen av Atlantis

  kjøpe film på nett Kungen av Atlantis

  top 20 filmer

  norske filmer på nett gratis

  billige filmer

  billige blu ray filmer

Affichage de 1 message (sur 1 au total)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet. Login here