Ce sujet a 0 réponse, 1 participant et a été mis à jour par Avatar Patrick, il y a 7 mois et 2 semaines.

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
 • Auteur
  Messages
 • #39759
  Avatar
  Patrick
  Participant

  Titel: Beautiful Boy

  Se Beautiful Boy Online

  Brug nedenstående links til at se Beautiful Boy fuld film online stream

  Kig på online fuld film i HD-billedkvalitet: https://123movs.xyz/dk/?film=136#onlineschooloflight033019

  .
  .
  .
  .
  .

  HTTP Live Streaming bruger en konventionel webserver til at distribuere audiovisuelt indhold og kræver, at specifik software skal passe ind i korrekt formatoverførsel i realtid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodificer og indkapsler inputvideastrømmen i Beautiful Boy et korrekt format til levering. Så er den forberedt til distribution ved at segmentere den i forskellige filer. Under optagelsesprocessen kodes videoen og segmenteres for at generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: Beautiful Boy kodificer videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er indkapslet af MPEG-2 Transport Stream for at bære det.
  Segmenter: Opdeler MPEG-2 TS-filen i fragmenter af Beautiful Boy samme længde, der holdes som .ts-filer. Det opretter også en indeksfil, der indeholder referencer for de fragmenterede filer, gemt som .m3u8.

  Distributør
  Formet af en standardwebserver accepterer anmodninger fra klienter og leverer Beautiful Boy alle ressourcer (.m3u8 afspilningsliste fil og .ts segmentfiler), der er nødvendige for streaming.
  Klient
  Anmod om og download alle filer og ressourcer, samle dem, så de kan præsenteres for brugeren som en Beautiful Boy kontinuerlig flow video. Klientsoftwaren downloader først indeksfilen via en webadresse
  og derefter de mange mediefiler, der er tilgængelige. Afspilningssoftwaren samler sekvensen for at tillade fortsat visning til brugeren.

  HTTP Live Streaming Beautiful Boy giver mekanismer til afspillere til at tilpasse sig upålidelige netværksforhold uden at forårsage brugersynlig afspilning. For eksempel kan HLS på et upålideligt trådløst netværk tillade afspilleren at bruge en video Beautiful Boy af lavere kvalitet, hvilket reducerer båndbreddeanvendelsen. HLS-videoer kan laves yderst tilgængelige ved at levere flere servere til den samme video, så spilleren kan bytte problemfrit, hvis en af ​​serverne fejler.

  For Beautiful Boy at gøre det muligt Beautiful Boy

  Tags:

  Beautiful Boy Danish Fuld Film Se Online

  Se Beautiful Boy Online Gratis på nettet

  Beautiful Boy dansk Film

  Beautiful Boy streaming

  Beautiful Boy dbc

  Se Beautiful Boy Med Undertekster

  se film på nettet lovligt og gratis

  svensk undertext Beautiful Boy

  se film på n?tet Beautiful Boy

  se film og serier gratis på nettet

Affichage de 1 message (sur 1 au total)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet. Login here